RESERVEREN

In verband met de corona maatregelen mogen wij maximaal 30 personen verwelkomen en is het verplicht om te reserveren. Bij binnenkomst vragen wij u om een gezondheidscheck te doen en uw handen te desinfecteren. Iedereen houdt 1,5 meter afstand en de maximale groepsgrootte is 4 personen (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, jongeren onder de 18. Bij online reserveren verklaart u geen gezondheidsklachten te hebben en uit één huishouden te komen indien de groepsgrootte uit meer dan 4 personen bestaat.

U kunt bij Jasmijn Garden telefonisch reserveren via 0592-373285 of via onderstaande online reserveringssysteem. Bij succesvolle reservering ontvangt u een bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze in uw spamfolder komt. Reserveringen voor dezelfde dag is aangeraden om telefonisch contact door te geven.

Wanneer u reserveert voor het weekend of een feestdag, vragen we u vriendelijk rekening te houden met de meerdere zittingen die we kunnen gaan hanteren. Hierdoor kan het zijn dat u helaas niet meer kan reserveren voor bepaalde tijdstippen.

Wij proberen rekening te houden met uw eventuele tafelvoorkeur, echter kunnen wij het niet garanderen.

 

LET OP!

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen wordt er voorlopig op vrijdag, zaterdag en zondag gewerkt in twee shifts: Eerste ronde: 16:45 - 18:45 en Tweede ronde: 19:00 - 21:00. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er een vrije inloop vanaf 17:00.

Online Reserveren

Contact Gegevens
Maak een keuze
Contactgegevens

GROEPEN

Voor grote groepen (10 of meer personen) verzoeken wij u een mail te sturen naar info@jasmijngarden.nl of om telefonisch contact met ons op te nemen via 0592-373285. Heeft u nog meer wensen? Laat ons dit weten en wij zullen ons best doen om u te helpen.

Veelgestelde vragen

Het restaurant is onder andere ruimer opgezet en er zijn looppaden gecreëerd. Vóór het buffet is er een desinfectiezuil geplaatst waar de handen gedesinfecteerd kunnen worden, voordat men de opscheplepels aanraakt. De tafels en stoelen staan minimaal 1,5 meter uit elkaar en ons personeel draagt handschoenen. Er zijn plekken aangewezen waar men op de Teppanyaki en Wok gewacht kan worden, terwijl uw eten bereid wordt. Is het te druk? Geef elkaar de ruimte, neem eens een kijkje bij het buffet en kom later terug.

Zolang de maatregelen van het RIVM gelden, mogen er maximaal 4 personen aan 1 tafel zitten. Uitzondering hierop zijn jongeren onder de 18 en huishoudens.

Volgens het RIVM moet u thuisblijven bij verkoudheidsklachten bij uzelf, gezin en/of kennissen, familie of vrienden die u onlangs heeft ontmoet en ziek zijn geweest.

VANAF 1 JUNI: Ons wokrestaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16:30 tot 21:30. Op maandag zijn wij gesloten met uitzondering van feestdagen.

Wij hanteren verschillende tarieven voor onze arrangementen. Dit zijn een standaard arrangement (inclusief softdrinks) en een all-in arrangement (inclusief softdrinks, bier en wijn). Tegen een vast bedrag geniet u minimaal 2 uur lang van ons uitgebreid warm- en koud buffet. Ook kunt u uw eigen ingrediënten samenstellen en deze laten wokken of vis- en vleesgerechten op de Teppan laten grillen. Kijk op onze homepagina voor een overzicht van al onze arrangementen.

Het is niet mogelijk om apart af te rekenen.

Ja! Indien u 65 jaar of ouder bent kunt u tegen een gereduceerd tarief eten. U krijgt €2,- euro korting op uw arrangement op vertoon van een geldige legitimatiebewijs. Deze actie is overigens niet geldig in combinatie met andere acties.

Indien u een maagverkleining heeft gehad, dan gelden de normale tarieven en kunt u helaas niet tegen een gereduceerd tarief eten.

Ja! Wij hebben een leuke actie lopen voor de jarige. Hij/zij ontvangt namelijk 50% korting op zijn/haar arrangement bij minimaal 4 volwassenen en minimaal 3 betalende volwassenen. Deze actie is uitsluitend geldig in de week van de verjaardag en niet geldig in combinatie met andere acties.

Helaas is het niet mogelijk om verschillende arrangementen binnen één gezelschap/tafel te nemen.

Reserveren kan hier online of telefonisch via 0592-373285. Reserveringen voor diezelfde dag is aangeraden om telefonisch contact door te geven.

In verband met de maatregelen is de kinderspeelhoek tot nader bericht gesloten.

Het aanbod is beperkt indien je een gluten/noten/lactose allergie hebt. Bij binnenkomst kunt u dit doorgeven aan één van onze medewerkers en hij/zij zal u vervolgens persoonlijk informeren over welke gerechten voor u geschikt zijn.

Het vegetarische aanbod is beperkt aanwezig. Bij binnenkomst kunt u dit doorgeven aan één van onze medewerkers en hij/zij zal u vervolgens persoonlijk informeren over welke gerechten voor u geschikt zijn.

Jazeker. De lift bevindt zich in de hal aan de linkerkant, vóór de ingang van het restaurant. Geef één van onze medewerkers op de begane grond uw aankomst door.

Ja, in ons restaurant bevindt zich een lift. Zolang de maatregelen van het RIVM gelden, wordt er verzocht om aan tafel te blijven zitten en om iemand van uw gezelschap de drankjes en gerechten voor u op te halen. Ook is er een invalidetoilet beschikbaar. Geef alstublieft aan bij het reserveren hoeveel rolstoelen in het gezelschap aanwezig zijn, zodat wij rekening kunnen houden met de tafelschikking.

Stuur een mail naar info@jasmijngarden.nl en wij proberen zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Ja! Wij hebben een leuke actie lopen voor de jarige. Hij/zij ontvangt namelijk 50% korting op zijn/haar arrangement bij minimaal 4 volwassenen en minimaal 3 betalende volwassenen. Deze actie is uitsluitend geldig in de week van de verjaardag en niet geldig in combinatie met andere acties.