RESERVEREN

In verband met de aangekondigde maatregelen zal het wokrestaurant in JUNI gesloten blijven. Wij streven er naar om 1 JULI te mogen verwelkomen, dus houdt onze Facebookpagina in de gaten!

Het Asian Fusion & Grill restaurant op de begane grond zal 1 JUNI haar deuren openen. Kijk voor meer informatie over ons nieuwe all you can eat restaurant en om direct te reserveren op: https://fusion.jasmijngarden.nl/!

U kunt bij Jasmijn Garden telefonisch reserveren via 0592-373285 of via onderstaande online reserveringssysteem. Bij succesvolle reservering ontvangt u een bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze in uw spamfolder komt. Reserveringen voor dezelfde dag is aangeraden om telefonisch contact door te geven.

Wanneer u reserveert voor het weekend of een feestdag, vragen we u vriendelijk rekening te houden met de meerdere zittingen die we kunnen gaan hanteren. Hierdoor kan het zijn dat u helaas niet meer kan reserveren voor bepaalde tijdstippen.

Wij proberen rekening te houden met uw eventuele tafelvoorkeur, echter kunnen wij het niet garanderen.

Online Reserveren

Maak een keuze
Contactgegevens

GROEPEN

Voor grote groepen (10 of meer personen) verzoeken wij u een mail te sturen naar info@jasmijngarden.nl of om telefonisch contact met ons op te nemen via 0592-373285. Heeft u nog meer wensen? Laat ons dit weten en wij zullen ons best doen om u te helpen.